(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada Eshitishida nuqsoni boʻlgan bolalarga oʻqitishning verbotonal usulida texnik vositalarni qoʻllanilishi masalalari yoritilgan.