(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Funksiya differensiallanuvchi bo’lmagan nuqtalar ham uzluksiz funksiyaning ekstremum nuqtalari bo’lshi mumkun (yani xususiy hosilalardan aqali bittasi mavjud bo’lmasligi yoki cheksizlikka teng bo’lishi mumkin).