(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada rivojlanishida nuqsoni bolgan bolalarning psixofizik va kognitiv rivojlanish masalalari, uni tashkil etishning o’ziga xos yo’nalishlari, olimlarning rivojlanishida nuqsoni bo’lgan bolalarni psixofizik va kognitiv rivojlantirishga oid qarashlari yoritilgan.