(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizda saylov tizimida amalga oshirilgan islohotlar, saylov borasida xalqaro standartlar va demokratik prinsiplar, bugungi kun talablaridan kelib chiqib qonunchilikka kiritilgan o‘zgartirishlar hamda bunda saylov jarayoni ishtirokchilarining huquq va erkinliklarini taʼminlashga qaratilayotgan eʼtibor xususida so‘z yuritilgan.