(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN’ATNING IFODAVIY VOSITALARI TARBIYAVIY JIHATI