(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Mazkur ishda maktablarda o’zlashtirilishi qiyin bo’lgan bazi mavzularni “Qarmoq” metodi, “5*5” metodi, “Xotira mashqi” metodi kabi noananviy metodlarni bir darsda bir nechtasini qo’llash orqali samarali natijaga erishish