(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Mazkur maqolada musiqa darslarida bolalarning musiqiy his-tuyg‘usini rivojlantirishda faoliyat turlarining ahamiyati haqida batafsil ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, bolalarda musiqiy emtosionallikni kuchaytirish to’g’risida fikr-mulohazalar yurutilgan.