(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Texnologiya fanidan aniq dars mavzusiga pedagogik texnologiyalarini qo’llash to`g`risida fikrlar o`rganilgan.Ta’limda pedagogik texnologiyalar asosida tashkil etish to`g`risida tavsiyalar ishlab chiqilgan.