(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Kashta tikishga tayyorlashni o`rganishning innavatsiyon kasbiy faoliyatga tayyotlash metodikasi haqida fikrlar bayon qilingan. Kasbga tayyorlashda innavatsiyon o`qitish jarayonlari va didaktik materialar to`g`risida tavsiyalar ishlab chiqilgan.