(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2022)
Ushbu maqolada innovatsiyalar iqtisodiyotni rivojlantirishning eng xarakterli xususiyatlaridan biriga aylanib borayotganligi va bozor rivojlanishini tezlashtiruvchi omil