(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada maktabgacha ta’limda tashkolotlarida ta’limiy o‘yinlardan foydalanish hamda ta’limiy o‘yin turlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.