(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi tarbiyalanuvchilarni kasbga asta-sekin qiziqtirish, ularning kasbiy mehnatga bo‘lgan ishtiyoqini uyg‘otish, mehnat faoliyatining boshlang‘ich ko‘nikmalarini o‘rgatish va mehnatsevarlikni rivojlantirish kerak. Tarbiyalanuvchilarni kattalar bilan birgalikda ijtimoiy foydali mehnatga jalb qilgan holda kasbiy mehnatning ijtimoiy ahamiyatini anglab yetishlariga yordam berishi kerakligi keltirilgan.