(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqola orqali hozirgi kundagi zamonaviy trasologik ekspertizaning imkoniyatlari, tasniflanishi, zamonaviy trasologiyaning nazariy va huquqiy asoslariga tuxtalib o‘tilgan. Bundan tashqari, xodisa joyining o‘zida dastlabki trassalogik tadqiqot o‘tkazishning dolzarb muommolari, yeshimlari haqida tuxtalib o‘tilgan.