(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada o’zbek tili fanini o’qitish jarayonida interfaol usullardan foydalanish to’g’risida batafsil yoritilgan. Turli ko’rinishdagi zamonaviy metodlar va interfaol usullardan namunalar keltirilgan.