(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada jismoniy rivojlanish va sog‘lom turmush tarzining shakllanishi rivojlanish sohasi bo‘yicha bolalarda kutilayotgan natijalar va ushbu sohaning kichik sohalari haqida yetarli ma‘lumotlar berilgan. Kalit so’zlar: Yirik motorika, mayda motorika, sensomotorika, jismoniy rivojlanish, hayot xavfsizligi, sog‘lom turmush tarzi.