(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
ushbu maqolada foyda solig‘ini hisoblash, foyda solig‘i tizimi yuridik shaxslarning foyda soliqlarini hisoblash usullari misolida hamda ularni soddalashtirish ahamiyati xususidagi fikrlar ifoda etilgan.