(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Maqolada asosiy vositalarning eskirishi va amortizasiya hisobini yuritish va ularning xususiyatlari milliy standartlar talablariga muvofiq ilmiy tadqiq etilgan.