(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ko’krak bezi saratonini aniqlashda zamonaviy raqamli texnologiyalar tibbiyot sohasida muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada tomosintez, ultratovush tekshiruvi, magnit-rezonans tomografiya (MRT), kompyuter tomografiya (KT), sun’iy intellekt (AI) va mashinasozlik, termografiya hamda genetik testlar kabi zamonaviy usullar ko’rib chiqiladi. Har bir texnologiyaning ko’krak bezi saratonini erta aniqlashdagi o’rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Zamonaviy raqamli texnologiyalar kasallikni aniq tashxislash va samarali davolashda keng qo’llanilmoqda.