(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ilmiy maqolani yozishdan maqsad, yosh gandbolchilarni saralash metodikasini takomillashtirish, gandbol sport o’yiniga xos ustuvor qobiliyatlarini tahlil qilib, rivojlantirish bo’yicha tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat.