(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada Sohibqiron Amir Temur bobomizning harbiy harakatlar jarayonida jahon harbiy san’ati va taktikasiga qo‘shgan hissasi o‘rganish bilan birgalikda, sarkardalik mahoratini va strategik tafakkuri to‘g‘risida so‘z yuritilgan.