(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada kredit axboroti byurosining tijorat banklarida umidsiz kreditlar miqdorini kamaytirishdagi o‘rni har tomonlama yoritilgan, shuningdek, nazariy nuqtai nazardan tahlil qilingan, muammoli kreditlarning oldini olishda kreditning axborot xavfsizligi va tijorat banklarida ularni qisqartirish bo‘yicha maqsadli vazifalar ochib berilgan.