(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada yarimo’tkazgichlar tuzilishi va ularda tok tashuvchi zarralar,yarimo’tkazgichlarda elektr tokining yuzaga kelishi, yarim o’tkazgich materiallarini tashqi ta’sirlarga sezgirligi berilgan.