(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada o‘qituvchilik kasbining yosh avlod kamoloti, yoshlarga ta’lim va tarbiya berish jarayonidagi o‘rni, shu bilan birga pedagogik faoliyatning uzluksiz rivojlanishini ta’kidlab, o‘qituvchilik kasbi doirasidagi pedagogik mahoratni doimiy ravishda oshirish haqida so‘z boradi.