(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Ushbu maqolada ona tili fanida qo`llaniladigan dars jarayonini yanada sifatli bo’lishiga hizmat qiladigan va o`quvchilarni faolligini oshiradigan turli xil metodlar, didaktik materiallar haqida gap boradi.