(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Тиббиёт институтларида талабаларга амалий машғулотлар ўтишда, фақат беморларнинг мулоқатидан ташқари уларнинг хатти-харакатлари(жест)га ҳам диққат қаратиш даволаш натижасига яхши натижа беради. Новербал элементлар мулоқатда ўрнини ошириш.Вербал ва новербал(элементлари)ни бир-бирига уйғинлаштириш.