(untitled) (Proceedings of International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Hozirgi kunda chet tilini o‘qitish, ayniqsa, ingliz tiliga talabning ortishi bugungi kunda ingliz tili o‘qituvchilarining yanada o‘quvchilarning yoshiga, salohiyatiga, qiziqish darajasiga psixologik yondashib harakat etishlarini talab etadi.