JINOYAT HUQUQIDA KAM AHAMIYAT QILMISHLARNING JINOYAT HUQUQIY CHEGARASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
ushbu maqolada jinoyat huquqida jinoyatlarni istisno qiladigan holatlardan biri bo‘lgan kam ahamiyatli qilmishlar tushunchasi, belgilari, kam ahamiyatli qilmishlar chegarasi haqida olimlar tomonidan bildirilgan fikrlar borasida so‘z yuritilgan.