MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM JARAYONINI SAMARADORLIGINI OSHIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida ta’lim jarayonini tashkil etishga oid ilmiy tadqiqotlar tahlil qilinib, mazkur jarayonni yanada takomillashtirish maqsadida uni bolalarning individualligiga yo‘naltirish masalalari yoritilgan.