PROFESSIONAL FUTBOLCHILAR SHARTNOMASIDA IJARA MUNOSABATLARINING AHAMIYATI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Futbolchilarni transfer qilish shakllaridan biri ularni faoliyati davomida bir klubdan boshqa klubga belgilangan muddatga “ijaraga” berish hisoblanadi.