ЎЗБЕКИСТОНДА ЭЛЕКТРОН ТИЖОРАТНИ СОЛИҚҚА ТОРТИШ МУАММОЛАРИ (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
электрон тижоратнинг назарий асослари, унинг юзага келиш ва ривожланиш босқичлари, турли олим ва тадқиқотчиларнинг илмий қарашлари, электрон тижоратнинг иқтисодиёт субъектлари учун афзалликлари, солиққа тортиш масалалари таҳлил қилинган.