UMAR IBN XATTOB ISLOM OLAMIDAGI ENG ADOLATLI SAHOBA (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada islom xalifalaridan biri Umar ibn Xattob islom dini tarqalishi va payg'ambar sunnatlarini saqlab qolishdagi xizmatlari to'g'risidagi ma’lumotlar bayon etilgan.