BIOSFERA VA UNING EVOLUTSIYASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada biosfera chegaralari, tarkibi, funksiyalari, biosferada moddalar va energiyaning aylanishi, biosfera evolutsiyasi, insonning biosferaga ta’siri, biosferani himoya qilish muammolari to'g'risida to'liq fikr yuritilgan.