YANGI O‘ZBEKISTONNING TASHQI SIYOSATI, MAQSAD VA VAZIFALARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada yangi O’zbekistonning tashqi siyosati va maqsadlari to’g’risida bayon etiladi. Shuningdek kelgusi yillarda bajarilishi kerak bo’lgan vazifa va yo’nalishlar xususida fikr va mulohazar tahlil qilinadi.