ALI IBN ABU TOLIB NING ISLOM OLAMIGA QILGAN XIZMATLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Ali ibn Abu Tolibning islom dini uchun qilgan barcha ishlari, chekkan mashaqatlari, u zotning siyosati, aqliy jihatdan mukamalligi, adolatliligi, kreativ hodisalarga yuzlanib ochiq taqdim etilgan.