MAVLONO LUTFULLOX CHUSTIY MA’NAVIY MEROSINING TARBIYAVIY AXAMYATI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
ushbu maqolada naqshbandiylik tariqatining mashhur namoyandasi Mavlono Lutfullox Chustiyning ma’naviy merosi va tarbiyaviy ahamyatga ega bo’lgan hayot yo’li yoritilgan.