MIRZO ULUG’BEKNING DINIY VA FALSAFIY QARASHI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mirzo Ulug’bekning asarlaridagi din, imoniyat, ibodat, Xudo bilan bog’liqlik va diniy me’yorlar haqida tafsilotlar beriladi. Uning falsafiy qarashi esa ma’rifat, ilm-fan, tabiiyot, odamlar bilan aloqalar va dunyo nazariyasi to’g’risida o’zgacha fikrlarini o’z ichiga oladi.