IMOM AL-BUXORIYNING “AL-ADAB AL-MUFRAD ASARINING BUGUNGI KUNDA AHAMIYATI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
ushbu maqolada biz- Imom al-Buxoriyning-“al-adab al-Mufrad” asarida payg’ambarimizning odob-axloq to’g’risidagi hadislari hamda yoshlarga o’rnak bo’lishi haqida to’xtalib o’tamiz.