ABU BAKR SIDDIQ ISLOM OLAMIDAGI ENG BUYUK SAHOBA (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada islom xalifalaridan biri Abu Bakr Siddiqning islom dini tarqalishi va payg'ambar sunnatlarini saqlab qolishdagi xizmatlari to'g'risidagi ma’lumotlar bayon etilgan.