BILOL IBN RABOHNING ISLOMGA KIRIB KELISHI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqola Bilol ibn Rabohning islomga kirib keishi,uning hayoti qanday ta’surotlar bilan o’tganligi, hayoti qanday qiyinchiliklar bilan o’tganligini tasvirlab o‘tilgan.