BAHOUDDIN NAQSHBANDINING YOSHLAR TARBIYASIGA OID QARASHLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqola islom olamining eng mashhur avliyolaridan biri Bahouddin Naqshbandning yashlar tarbiyasiga oid qarashlari va hayoti haqida ma’lumot berilgan.