YUQORI JAG` TOPOGRAFIK ANATOMIYASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqola yuqori jag`ning topografiyasiga kirib , uning anatomik xususiyatlarini , innervatsiyasi va tegishi tuzilmalarini o`rganadi. Adabiyotlarini tahlil qilib yuqori jag`ning topografik anatomiyasi haqida to`liq ma`lumot berishni maqsad qilganmiz. Maqola , shuningdek , yuqori jag`da