YANGI KONSTITUTSIYA — TARAQQIYOT QOMUSI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining mazmun-mohiyati, uning yaratilish tarixi hamda yangi konstitutsiyaning Yangi Oʻzbekiston taraqqiyotidagi oʻziga xos oʻrni va roli haqida soʻz boradi.