TALABALARNI INDIVIDUAL-PSIXOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA INTELLEKTUAL RIVOJLANTIRISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Dunyoning rivojlangan davlatlarida ta’limni tashkil etishda individual yondashuv asosida shaxsni intellektual rivojlantirishga alohida e’tibor berilgan. Bu esa talabalarda milliy psixologik xususiyatlarni shakllantirishga bevosita bog‘liq hisoblanadi. Ushbu maqola talabalarni individual-psixologik yondashuv asosida intellektual rivojlantirish to’g’risida.