PODAGRA KASALLIGI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqola podagra kasalligini etiologiyasi , patogenezi,kechishini , davolash va davolash uchun ishlatiladigan dori vositalarini o`rganadi. Adabiyotlarni tahlil qilish va zamonaviy tasvirlash usullarini birlashtirib , biz podagra kasalligi haqida to`liq tushuncha berishni maqsad qilganmiz.