HADISLARDA HALOL MEHNAT VA KASB-HUNARGA OID KO’RILGAN MASALALAR (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada halol mehnat qilish kerakligi va bu orqali Allohning rahmatiga erishish mumkinligini hadislar orqali insonlarga yetkazish talqin qilinadi.