ANTITANA VA ANTIGEN O`ZARO TA’SIRI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqola immun tizimi kontekstida antitana va antigen o'rtasidagi murakkab o'zaro ta'sirni o'rganadi. U bizning tanamiz begona bosqinchilarni qanday tan olishi va ularni himoya qilishining asosiy mexanizmlarini o'rganadi, antikorlar o'ynaydigan hal qiluvchi ro`llarga va adaptiv immunitet reaktsiyasiga oydinlik kiritadi.