MOLIYA TIZIMI VA MUAMMOLI KREDITLARI MASALASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda moliya tizimi va muammoli kreditlari masalasi tahlil qilinib uning yechimi samaradorligini oshirish yo'llari rivojlangan davlatlarda qoʻllaniladigan tizimlarni tanishtirish va ularning amaliy ahamiyatini asoslashga xizmat qiluvchi ilmiy-amaliy xulosa va tavsiyalarni shakllantirish zarur boʻlib qoladi. Ushbu tadqiqotda samarali pul-kredit siyosatini oʻrganish boʻyicha chora-tadbirlar ilmiy asoslanib tahlil qilingan.