ABDULLA AVLONIY IJODINING BOLALAR ADABIYOTIDAGI AHAMIYATI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada Bugungi kundagi ta’lim sohasida ilgari surilayotgan g‘oyalar va yoshlar tarbiyasi uchun ustuvor yo’nalishlarni aniqlashdagi izlanishlar haqida, yangiliklar bilan birga milliy me’rosimizga ham murojaat qilishimiz haqida so‘z boradi.