JAMOAT XAVFSIZLIGIDA SANITARIYA EPIDIMIOLOGIK TAXDIDLAR TUSHUNCHASI VA HUQUQIY TABIATI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada , sanitariya-epidemiya masalalarida aholining xotirjamligini va radiatsiya xavfsizligini ta’minlash, davlat sanitariya nazorati bu sanitariya qonunlarini buzilishini oldini olish, aniqlash va ularga chek qo‘yishga qaratilgan sanitariya-epidemiologiya xizmatlari, Epidemiologiya yondashuvini, jamoat xavfsizligini ta’minlashdagi ilg‘or xorijiy va milliy tajribalar haqida so`z yuritildi.