INGLIZ TILINI O’QITISHDA ZAMONAVIY INNОVATSION TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasida chet tillariga berilgan katta ahamiyat hamda ularni o’rganish uchun zarur bo’lgan innovatsion texnologiyalar yoritilgan.